Via deze link kan u onze technische informatie raadplegen zowel voor de print als voor het internet. U vindt hier tevens een overzicht van al onze logo's en een mogelijkheid om uw advertenties naar ons door te sturen.
1/ Onder "Print" vindt u o.a.
- alle technische specificaties en formaatgegevens van onze titels
- een "PDF/X Plus" pagina waar u de settings kan downloaden om PDF files aan te maken die voldoen aan de internationale norm
2/ Onder "Internet" vindt u o.a. alle technische specificaties en afmetingen voor display advertising, mobile web advertising, smartphone advertising en tablet advertising.
3/ Onder "Logo's" kan u het gewenste logo in print (300 dpi) en/of web kwaliteit (72dpi) downloaden.
 
 
 
 
 
 
1/ Deze webapplicatie maakt het mogelijk om via een internetbrowser uw zelfgemaakte advertentie (PDF file tot 30 MB) digitaal aan te leveren.
2/ U dient zich enkel de eerste maal te registreren.
3/ Na ingave van gebruikersnaam en wachtwoord, vult u de noodzakelijke AdTicketvelden in en verstuurt dit samen met de PDF-advertentie naar Roularta Media Group.
Indien u meer info wil over deze webapplicatie kunt u contact opnemen met ons serviceteam op het telefoonnummer: 051 26 68 02
 
 
 
 
 
 
Maak zelf uw advertentie op adhv van een model op maat, met uw layout en kleuren. Bekijk uw proefdruk en beheer eenvoudig uw gemaakte advertenties. Stuur automatisch uw advertentie door naar het kantoor ter publicatie.
 
 
 
 
 
 
Maak zelf uw advertentie op adhv van een model op maat, met uw lay-out en kleuren. Bekijk uw proefdruk en beheer eenvoudig uw gemaakte advertenties. Maak vervolgens een keuze uit onze titels, edities en verschijningsdata om uw advertentie te publiceren.
 
 
 
 
 

Home

 

Deze site is enkel voor professionelen van toepassing.